החומרים: חבילת עלי מנגולד בצל גדול קצוץ גביע שמנת %15 גביע גבינה לבנה %5 שום, מלח, פלפל אופן ההכנה: מורידים את הגבעולים, חותכים לחתיכות של 3 ס”מ את החלק הלבן, שוטפים ואז מבשלים את הגבעולים החתוכים במים. כשהגבעולים רכים, מוסיפים את הירוק, ומבשלים עוד כ 2 דקות, מסננים ולאחר מכן שוטפים. מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את המנגולד, מתבלים במלח ופלפל. כעת מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים גבינה, שמנת ושום, מלח לפי הטעם ומערבבים את המנגולד בתערובת הגבינות